Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu

Kıymetli OMÜ’lü

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde 6-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında 31 ulusal, 6 uluslararası kurum desteği ile gerçekleştireceğimiz I. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumuna(I. International Technology Transfer Symposium) sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sempozyum, temel bilimlerden mühendisliğe, sağlık bilimlerinden sosyal bilimlere kadar birçok alandaki teknolojik yeniliklerin dünya çapında sunulmasını ve ticarileşme süreçlerinin kolaylaştırılmasını hedefliyor.

Düzenleyeceğimiz sempozyuma alanında uzman çok sayıda akademisyenin yanı sıra Malezya Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Fauzi ISMAIL, Özbekistan Nukus Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Anvar Muzaffarovich A’ZAMOV, Endonezya IPB Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif SATRIA ve Kazakistan Atyrau Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salamat IDRİSSOV davetli konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır.

Sempozyumumuza TÜBİTAK Başkanı, TÜBİTAK alt birim başkanları, ÜSİMP Başkanı, İTÜ, TTP ve T3 Vakfından üst düzey isimler, Önder Savunma, Yurt Savunma ve Milli Kablodan üst düzey isimler, FSMH ve Teknoloji Transferi alanında ülkemizde ve dünyada öncü isimler katılım sağlayacaktır. Bunun yanında sempozyuma Silikon Vadisinden ve ATTP'den çevrimiçi katılım gerçekleştirilecektir.

Sempozyum Tarihi ve Yeri: Tarih: 6-8 Mayıs 2024 Yer: Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Sempozyum hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantı adreslerinden erişebilirsiniz.

Sempozyum İnternet Sayfası : https://itets.omu.edu.tr/

Instagram : https://www.instagram.com/itets_2024/ X (Twitter) : https://twitter.com/itets_2024

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanları

Dr. İdris SANCAKTAR & Dr. İsmail ÇETİN